13.11.05 uutisotsikoista clipattua:

Huomenna nähdään taas, mahtavaa!

 * * * * * * * * * * * *  

Muistakaa tuoda maakuntaillalliselle jälkiruokapöytään sopivia herkullisia/mielenkiintoisia maakuntienne maistiaisia.

 * * * * * * * * * * * *  

Jos kuka ehtii lukea tämän ja saa autoonsa mahtumaan, niin ottakoon mukaansa makuualustan tai istuinalustan. Kaunisniemellä ei välttämättä ole istuintyynyjä.

 * * * * * * * * * * * *  

Juttutuvalle on lisätty alueet seminaarin kimppakyytikeskusteluille ja muitakin juttuja kuten kehittämistehtäväkysely ja kalenteri.

 * * * * * * * * * * * *  

Seminaarin kurssikirje on luettavissa myös täällä.

 * * * * * * * * * * * *  

Ko-Gi 87 ja Ko-Gi 88:n staabit yhdistivät voimansa seminaari "175":ttä varten. Viime perjantaina suunniteltiin seminaarin rakenne ja jaettiin vastuurupeamat. Huikeaan 44 kurssilaisen ja 12 kouluttajan pläjäykseen mahtuu monta metkua, joita teille tarjoavat Eetu ja Aune (kurssien johtajat) sekä Katja, Mari, Mika, Mjukka, 2 x Olli, Riksu, Varpu, Vili ja Visa.

12380.jpg

 * * * * * * * * * * * *  

Käykää lukemassa Kumpulan erityiskoulun oppilaiden palautetta retkipäivästä:
http://tinyurl.com/bvoss

ja nyt myös kuvia: http://peda.net/veraja/porvoo/kumpula/susanna/kuvia.

 * * * * * * * * * * * *

Fiilistelyviestejä varten on avattu Ko-Gi 88:n ikioma foorumi, juttutupa, jonne jokainen Käki, Varis, Sorsa, Närhi, Pöllö ja Palokärki voi kirjoitella ja tsättäillä mitä mieleen juolahtaa. Keskustelu on virrannut villinä. Linkki keskustelufoorumille löytyy myös sivupalkista. Rekisteröitymis- ja muut ohjeet löytyvät foorumin kohdasta Ohjeet ja tiedotteet ==> Apuuuua (klikkaa "Lue tämä ensin!"-otsikkoa). Huom! Keskusteluviestit näkyvät vain rekisteröityneenä ja vain rekisteröityneille.

 * * * * * * * * * * * *

Partiotiedonjanoa helpottaa ladattavien materiaalien ja muiden partiolinkkien uusi koontisivu. Näistä matskuista mainittiin koulutusrupeamissa ja workshopeissa. Linkki materiaalisivulle löytyy myös sivupalkista.

* * * * * * * * * * * *

Loistava leirimme on ohi (sniif!), kehittämistehtävän edellyttämät toimet ovat alkamassa ja seminaari vielä edessä. Kukkuvat, kraakkuvat, sorsivat, närphivät ja pöllivät kiitokset ja halaukset teille kaikille. Teimme yhdessä universumin parhaan Ko-Gi -kurssin leirin. Olette mahtavia! IHQ! Aitoja Ko-Gi -lintuja jokainen, valioyksilöitä! Läyliäisissä nähdään marraskuussa (viimeistään silloin!).

 

Staabi siirtyy nyt Poukamaan, joten näppärimmin meidät tavoittaa vastedes puhelimitse. Lauantaina nähdään! *jännää*

* * * * * * * * * * * *

Kolmas ja viimeinen leirikirje on postitettu (perinteisesti etanapostitse). Kaikki kirjeet löytyvät myös sivupalkin kätköistä. Esim. kokemuspörssien aikataulu on sivupalkin kokemuspörssit-kohdassa.

* * * * * * * * * * * *

Jokaiselle riittää kaksi Ko-Gi 88:n omaa postikorttia, mutta multipostittajien on syytä ottaa omat kortit mukaan kurssille.

* * * * * * * * * * * *

Olemme teettäneet Ko-Gi 88:lle oman postimerkin. Muutamia kappaleita voit ostaa leiriltä, mutta jos jonkun pieni filatelisti heräsi, niin isommat erät voi tilata Vililtä HETI. Arkissahan on 20 merkkiä.

* * * * * * * * * * * *

Kuk-Kiitos Kätsä! Bongaa sivupalkin "Ko-Gi 88:n staabi"-laatikosta maistiainen tulevasta. Lisää lintukansan herkkua tarjoillaan kurssin leiriosalla.

* * * * * * * * * * * *

Staabin Mjukan sukunimi ja sähköpostiosoite ovat vaihtuneet. Uudet tiedot löytyvät sivupalkin Staabista -sivulta.

* * * * * * * * * * * *

Petri N. on työesteen vuoksi joutunut peruuttamaan osallistumisensa. Harmi!

* * * * * * * * * * * *

Kaikkien kurssilaisten esittelyt löytyvät alla olevasta kommenttilootasta.

 

* * * * * * * * * * * *

VinkVink! Ko-Gi 86:n lintujen kokoontumislento on 2. - 10.7. ja Ko-Gi 87:n lintujen kokoontumislento on 23. - 31.7. Jos teillä on tuttuja kurssilla, heittäkää kaveria lentopostikortilla tms. Osoite löytyy klikkaamalla oikealla olevasta palkista kohtaa "Sivut" ==> Partiopoukamasta.

* * * * * * * * * * * *

Vililtä terveisiä: Kokemuspörssit ovat nyt lähestulkoon plakkarissa, kiitos kaikille aktiivisuudestanne!!