Villapaitoihin tulee brodeerauksina tunnukset "kolmiapila + nappulat", joita yleisimmin käytetään. Jos joukostamme löytyy "kirves + pölkky" -fanaatikkoja ja jos ilmoitatte toiveestanne ennen perjantaita, yritän saada kuvan vaihdettua teille. Kaikille on tulossa "KOGI"-brodeeraus. Ruotsinkieliset ovat joskus (kuulemma 8 v. sitten) käyttäneet "TG"-brodeerausta ja se on myös mahdollista yrittää saada ilmoittamalla ennen perjantaita! [perjantai oli ja meni 8.7. toim. huom.]

MUISTATTEHAN TOISEN ERÄPÄIVÄN 23.7.2005!!!

Satu

* * * * * * * * * * * * *

Hei taas,

Paitaäänestyksellä halusin saada selville, olisiko valittavissa yhtenäinen malli ja väri koko kurssille sekä saada ajatukset paita-asioihin, jotta tilaus sujuisi mutkattomasti. Molemmilla malleilla oli lähes yhtä monta kannattajaa (14/9). Väreistä suurin kannatus oli sinisellä (14), mutta monet toivoivat myös harmaata (7). Mustakin sai pari ääntä. Paidan malli ja väri ovat kuitenkin jokaisen omassa päätösvallassa. Toivoisin silti, että väriksi valittaisiin ensisijaisesti tummansininen tai grafiitinharmaa. Toimittaja suosittelee kultaista brodeerausta siniselle paidalle.


Näin tilaat Ko-Gi -paidan:
• Lähetä 23.6.05 mennessä minulle sähköpostilla (satu.tammilehto at kolumbus.fi) tilaus (kts. lomake), joka sisältää tarkasti tilaamasi paidan tekniset tiedot. Saat vastaukseksi vielä maksuohjeet ja summan. Jos et tilaa paitaa, lähetä kuitenkin viesti, niin en turhaan häiritse sinua enää asialla.
• Vahvista tilaus maksamalla 25 euroa paitatilille (tilinumero: 509212-261226, saaja: Satu Tammilehto, viesti: oma nimesi) myös 23.6.05 mennessä. Voit halutessasi maksaa myös koko summan samalla kertaa.
• Maksa tilauksen loppusumma 23.7.05 mennessä paitatilille.
• Paidan saat leirin alussa itsellesi.

t. Satu

* * * * * * * * * * * *

HUOM! Tsekkaa tilauslomake ja puserokuvat: "Sivut" ==> "Villapaidasta"

* * * * * * * * * * * *

Haastattelin meneillään olevan leirin staabia - sinne paidat olivat jo saapuneet. Tällaisia viisauksia kokojen suhteen:

Koot ovat "pieniä miesten kokoja"
-> Miesten kannattaa tilata yhtä kokoa suurempi kuin mitä normaalisti käyttävät (esim. mulla on nykyinen paita XL, eli sama logiikka pätee).
-> Naisten kannattaa tilata yhtä kokoa pienempi kuin mitä käyttäisivät naisten koissa, koska kyseessä on kuitenkin "miesten koot".

Esim. Staabilainen Anna 160 cm oli tilannut S-kokoa olevan paidan, joka oli aika sopiva, alle mahtui vaatteita ja hihat olivat 5 cm liian pitkät.

Eetu